Grand Hotel Opera - ett personligt hotell i Göteborg

Centralt hotell i Göteborg med fokus på bekvämlighet & aktivitet

400

För er bekvämlighet

Njut av god mat, trevligt umgänge eller en avslappnad spaweekend. Grand Hotel Opera har 198 personligt inredda rum i olika storlek och standard, en smakfull à la carte-restaurang och konferenslokaler med plats för upp till 100 deltagare. För din bekvämlighet finns även ett wellnesscenter med ett mindre gym för Dig som gillar att träna eller söker avkoppling i en ny skön miljö. I anslutning till receptionen ligger hotellets lobbybar med skön puls och internationell atmosfär.

Perfekt läge - nära till allt

Med innerstadens bästa läge, precis vid Drottningtorget mitt i Göteborg finner ni Grand Hotel Opera. Med närhet till Operan, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Liseberg och stadens övriga kultur- och nöjesliv på bekvämt gångavstånd ger vi dig en unik valfrihet. Bara ett stenkast bort hittar du även shoppingstråken i Nordstan och de mysiga kvarteren i centrala Göteborg. Oavsett om du besöker Göteborg för en riktig kulturkväll, hektisk helg på stan, eller kanske en lugn spaweekend har vi en lösning för dig. Det finns inga gränser för de möjligheter som öppnar sig på Grand Hotel Opera - Ett riktigt cityhotell. Med direkt anslutning till Centralen, Nils Ericsonterminalen och P-hus Östra Nordstan, ligger vi alltid bra till - oavsett om du kommer med tåg, flyg, buss eller bil. Checka in på några minuter och var redo för en händelserik vistelse.

Ull 400

Parkering

Hotellet har ett nära samarbete med P-Hus Nordstan som ligger ca 200meter från hotellentrén. I vår reception säljer vi dygnsbiljetter för 160:-/dygn. Biljetten kan Ni välja att köpa före eller efter det att ni har parkerat (spara biljetten ni får i automaten). Använd INTE kredit- eller bankkort vid infarten!

Fest, spa, övernattning, kultur eller affärer? - Valet är Ditt!

Grand Hotel Opera är en del i RASTAGROUP AB
2014-04-09

Restaurangens öppettider i PÅSK


Läs mer »

2014-04-04

Påsklovserbjudande

från 449.- per person i Dubbelrum Ekonomi
Läs mer »

2014-03-18

#KENTFEST på Ullevi


Läs mer »

2014-03-17

Grand Hotel Opera i Göteborg

och Grand Hotel Garden blir Profilhotels
Läs mer »

2014-02-21

Boka rum via Facebook


Läs mer »

2014-01-07

Bästa avslutningen på veckan


Läs mer »

2013-03-19

Svanen Certifierade


Läs mer »

Fyll i nedanstående uppgifter så tar vi kontakt.
Namn
Företag
E-post
TelefonProducerad av www.mecs.se